Buiten de krijtlijnen

#96 | Teacher Tapp #9 - Professionalisering

Episode Summary

Ook in dit schooljaar krijgt u weer maandelijks een aflevering in samenwerking met Teacher Tapp. Teacher Tapp is een gratis app die je elke dag de kans geeft om drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit van het onderwijs.  In deze aflevering praten we over professionalisering. Want het is nooit te laat om te leren. De voorbije maanden werden er heel wat vragen gesteld over professionalisering aan de respondenten van Teacher Tapp. Dat zorgde voor heel wat inzicht in hoe leerkrachten professionaliseren, tegen wat voor struikelblokken ze aanlopen en waar leerkrachten nog kennis over missen. Lara Van Mello is student pedagogische wetenschappen en liep stage bij Teacher Tapp en schreef het rapport over die resultaten van professionalisering. In deze afleveringen overlopen we aantal van de conclusies die Lara kon trekken uit deze resultaten.

Episode Notes

Ook in dit schooljaar krijgt u weer maandelijks een aflevering in samenwerking met Teacher Tapp. 
Teacher Tapp is een gratis app die je elke dag de kans geeft om drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit van het onderwijs. 

In deze aflevering praten we over professionalisering. Want het is nooit te laat om te leren. De voorbije maanden werden er heel wat vragen gesteld over professionalisering aan de respondenten van Teacher Tapp. Dat zorgde voor heel wat inzicht in hoe leerkrachten professionaliseren, tegen wat voor struikelblokken ze aanlopen en waar leerkrachten nog kennis over missen. Lara Van Mello is student pedagogische wetenschappen en liep stage bij Teacher Tapp en schreef het rapport over die resultaten van professionalisering. In deze afleveringen overlopen we aantal van de conclusies die Lara kon trekken uit deze resultaten.

Shownotes