Buiten de krijtlijnen

#92 | Teacher Tapp #8 - Schoolontwikkeling

Episode Summary

Teacher Tapp is een gratis app die je elke dag de kans geeft om drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit van het onderwijs.  In deze aflevering praten we over schoolontwikkeling. Teacher Tapp stelde enkele vragen in de applicatie over schoolontwikkeling. We bespreken die resultaten met Bart De Lathouwer. Bart is opleidingsverantwoordelijke van de bachelor na bachelor Schoolontwikkeling van Arteveldehogeschool. In deze opleiding leer je veranderingsprocessen in je school begeleiden en ondersteunen. We vragen aan Bart wat belangrijk is bij schoolontwikkeling, wat praktijkonderzoek kan doen en kijken natuurlijk naar wat de respondenten van Teacher Tapp denken.

Episode Notes

Teacher Tapp is een gratis app die je elke dag de kans geeft om drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit van het onderwijs. 

In deze aflevering praten we over schoolontwikkeling. Teacher Tapp stelde enkele vragen in de applicatie over schoolontwikkeling. We bespreken die resultaten met Bart De Lathouwer. Bart is opleidingsverantwoordelijke van de bachelor na bachelor Schoolontwikkeling van Arteveldehogeschool. In deze opleiding leer je veranderingsprocessen in je school begeleiden en ondersteunen.

We vragen aan Bart wat belangrijk is bij schoolontwikkeling, wat praktijkonderzoek kan doen en kijken natuurlijk naar wat de respondenten van Teacher Tapp denken.

Shownotes