Buiten de krijtlijnen

#69 | Carl Boel over Virtual Reality

Episode Summary

Virtual reality, de virtuele realiteit. U kent het wel, zo van die grote brillen die je op moet zetten en waardoor je in een volledig nieuwe wereld terechtkomt. Deze technologie zit in de lift. Meer en meer mogelijkheden worden realiteit. Ook in het onderwijs. Wij praten vandaag met Carl Boel over virtual reality in het onderwijs. Carl is onderzoeker aan de Thomas More-hogeschool binnen de onderzoeksgroep Digital MediaExperiences en werkt aan een doctoraatsstudie rond Virtual reality in het secundair onderwijs. De geknipte persoon dus om onze gids te zijn in de virtuele wereld. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Schoolmakers en MO* Magazine.

Episode Notes

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Schoolmakers en MO* Magazine.

Virtual reality, de virtuele realiteit. U kent het wel, zo van die grote brillen die je op moet zetten en waardoor je in een volledig nieuwe wereld terechtkomt. Deze technologie zit in de lift. Meer en meer mogelijkheden worden realiteit. Ook in het onderwijs. 

Wij praten vandaag met Carl Boel over virtual reality in het onderwijs. Carl is onderzoeker aan de Thomas More-hogeschool binnen de onderzoeksgroep Digital MediaExperiences en werkt aan een doctoraatsstudie rond Virtual reality in het secundair onderwijs. De geknipte persoon dus om onze gids te zijn in de virtuele wereld.

Shownotes